Want to become a LION in Finance?

Ref: #CrossingsPeople059 - Senior Controller


LION Finance is niet het gebruikelijke accountants- en advieskantoor. Begonnen als een spin-off van PWC is LION Finance nu een snelgroeiende ‘Financial van morgen’. Een fijne werkomgeving met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Samen met andere professionele collega’s bouw jij de aan de optimale financiële dienstverlener van morgen.

Vanuit LION Finance wordt het complete financiële pakket aan diensten en advisering geleverd aan middenbedrijven en not-for-profit organisaties. In dit segment wordt veel van je gevraagd maar krijg je tegelijkertijd de kans de ontwikkelingen bij je klanten in de volle breedte te volgen en het maximale uit jezelf te halen.

LION professionaliseert de financiële functie van haar klanten en zorgt dat het aansluit bij de eisen van morgen, als een enabler voor verdere groei en professionalisering. Centraal hierbij staan de zogeheten CFO's to Share. Dit zijn parttime financial professionals die de klanten van LION Finance toegang geven tot een ondersteuningsniveau dat je normaal gesproken alleen bij grotere ondernemingen tegenkomt. LION anticipeert op ingrijpende veranderingen in het accountantsberoep en ontwikkelt nieuwe producten met toegevoegde waarde voor klanten en het maatschappelijk verkeer.

Binnen deze context is binnen de bredere compliance- en adviespraktijk van LION ruimte voor een Senior Controller met de skills om de samenstel- en adviespraktijk te ondersteunen en te ontwikkelen in lijn met de nieuwste trends en ontwikkelingen.


Tot het takenpakket behoren onder andere:

 • Het fungeren als sparringpartner voor collega's en klanten op financieel en fiscaal gebied;

 • Het ondersteunen van adviesopdrachten, financieringsaanvragen en overname onderzoeken;

 • Het aansturen en ontwikkelen van junior medewerkers;

 • Het reviewen en op correcte wijze verzorgen van jaarrekeningen en aangiftes;

 • Het ontwikkelen van toegevoegde waarde producten, zoals het implementeren en monitoren van passende rapportagetool(s) om bij geselecteerde klanten de juiste impact te hebben op de besluitvorming;

 • Het onderhouden van contact met de klanten in de portefeuille;

 • Het op een professionele wijze adviseren van klanten tijdens de bespreking van specifieke analyses, maand- of kwartaalrapportages en jaarrekeningen.


Wat maakt iemand tot een LION?

Bij LION Finance wordt vandaag aan morgen gewerkt. Met oog voor alle ontwikkelingen in het vakgebied wordt er geanticipeerd op ingrijpende veranderingen in de accountancy. Jij wilt graag onderdeel uitmaken van dit proces en dit vertalen naar jouw omgeving. Jij bent de financial van morgen. Kenmerkend voor LION is de prettige en informele werksfeer, met een sterk gevoel voor professionaliteit en collegialiteit.“If we are to better the future, we must disturb the present”

(Catherine Booth, Oprichtster Leger des Heils)Passende vergoeding in een fijne werkomgeving

LION Finance biedt je naast een marktconform salaris en passende secundaire arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingskansen en de mogelijkheid om werkdagen flexibel in te delen. Het ‘nieuwe werken’ is bij LION ingevoerd.


Wie zoekt LION?

 • Een gedreven financial professional, met een brede interesse voor de ontwikkelingen binnen het financiële vakgebied. Je bent in staat om de laatste ontwikkelingen te vertalen naar onze praktijk;

 • Je bent nu (mogelijk) werkzaam bij een van de ‘big five’ of kwalitatief vergelijkbare kantoren;

 • Afgeronde academische- of HBO-opleiding in Accountancy, Bedrijfseconomie of vergelijkbaar;

 • Minimaal 7 jaar ervaring binnen het expertisegebied van compliance-, samenstel- en aangiftepraktijk;

 • Een zelfstandige attitude, waarbij je je, indien nodig, kunt laten ondersteunen door andere LIONs. Je bent leergierig en hebt de ambitie om elke opdracht tot een succes te maken;

 • Je vindt het leuk andere collega’s te begeleiden en op te leiden waar noodzakelijk. Collegialiteit is voor jou vanzelfsprekend.

 • Je stuurt niet alleen teams aan, maar ontwikkelt deze ook in lijn met de laatste trends op het gebied van compliance, digitalisering, verduurzaming en fintech.Locatie

Den Haag Centrum


Interesse in deze rol als Senior Controller?

Neem dan contact op met Harry Bruintjes van Crossings People via harry.bruintjes@crossings-people.nl of bel

+31 (0)6 19407782.


Ook kun je je CV uploaden via de volgende link:

https://www.crossings-people.com/lionfinance


Wie weet maak je morgen deel uit van het getalenteerde team van LION.


#wervingenselectie #executivesearch #financialtalent #Crossings #CrossingsPeople

#Creatingnewrealities #MandA #Mergers #Acquisitions #Restructuring

https://www.lion-finance.nl

www.crossings-people.com

203 views0 comments