Projectleider productontwikkeling offshore; ga jij mensen veilig offshore boarden?

Updated: Jun 8, 2019

(Referentie: #CrossingsInterim0058)


Bedrijfsprofiel

Offshore Boarding is een familiebedrijf met een sterk technisch hart dat toepassingen ontwikkelt voor het veilig overbrengen van crew en cargo van en naar offshore platforms. De missie van Offshore Boarding is om het aantal veiligheidsincidenten (ESH) sterk terug te dringen en tegelijk de efficiency van offshore operaties te verhogen. Hiertoe heeft Offshore Boarding volledig geautomatiseerde material- en personnel handling solutions ontwikkelt, die geen manuele bediening (‘deck hands’) behoeven.

Omschrijving

Als Projectleider heb je een sleutelpositie en voer je zelf de regie van de afrondende ontwikkelings- en testfasen van een aantal producten voor de maritieme-, en offshore sector. Je bent als projectleider betrokken bij het testen en certificeren van diverse geavanceerde, innovatieve lift- en hefsystemen waardoor toevoer van en naar platforms op zee en schepen op een doeltreffende, kostenefficiënte en vooral veilige manier kan worden uitgevoerd. Je bereidt de gehele testfase voor waarbij je zorg draagt voor de communicatie met alle stakeholders om vervolgens de hele uitvoering soepel te laten verlopen. Je bent in staat om in de theorie te duiken, maar kan dat ook combineren met praktische projectmanagement vaardigheden.

Onze klant neemt belangrijke beslissingen op basis van de resultaten en certificeringen zoals die bij de testfase worden opgeleverd. Het is dus belangrijk dat je als projectleider aan het roer staat van het projectteam en in staat bent om het geheel te overzien. Vervolgens zul je de resultaten interpreteren en vertalen naar (technische) oplossingen. Je bent verantwoordelijk voor het op tijd binnen budget opleveren van kwalitatief hoogwaardige resultaten. Afstemming met onze klant en het maken van duidelijke afspraken is hierbij een belangrijk onderdeel.


Functie-eisen

 • Minimaal HBO werk en denkniveau (werktuigbouwkunde, scheepsbouw of civiele techniek is gewenst);

 • Je werkt zelfstandig en bent stressbestendig. Je hebt een klantgerichte houding met sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden en denkt in ‘win-win termen;

 • Je bereidtde testfase voor en zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van het gehele testproces van begin tot eind, zodat iedere stakeholder goed is geïnformeerd;

 • Uitvoering geven aan en bekend zijn (ervaren) met QHSE vereisten;

 • Je bewaakt de voortgang van het project, inventariseert de risico’s en stuurt bij waar dit nodig is;

 • Je stelt een planning op voor het project en stuurt hier strak op;

 • Je bent praktisch en flexibel ingesteld.


Duur van de werkzaamheden en planning

 • De duur van de werkzaamheden is drie maanden in de periode van maart (z.s.m.) tot en met mei (uiterlijk juni);

 • Werkzaamheden zijn fulltime (40 uur per week) in de geplande periode; flexibel in te zetten;

 • Werklocaties zijn Maasland (office) en Hulst (productie en engineering), waarbij testen tevens op verschillende locaties op zee plaats zal vinden.


Heeft u interesse dan kunt u uw CV uploaden via de volgende link:

https://crossings-people.nl/offshore-boarding


Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Harry Bruintjes van Crossings People via harry.bruintjes@crossings-people.nl of +31 (0)6 1947782.


Let op, de positie zoals beschreven is reeds vervuld maar we staan open voor kandidaten met een soortgelijke achtergrond.


#Crossings #Interimmanagement #wervingenselectie #search #CrossingsPeople #creatingnewrealities #wecreatenewrealities #offshoreboarding

DEN HAAG

Zuid Hollandlaan 7

2596 AL Den Haag
(Mailing address)

AMSTERDAM

Barbara Strozillalaan 101-201
1083 HN Amsterdam

VALENCIA

Avinguda d'Aragó, 30 46021 València

CONTACT

THE NETHERLANDS

SPAIN

CANADA

Follow us
 • LinkedIn Crossings
 • Facebook Crossings
 • White Twitter Icon
 • White Google+ Icon
 • White Instagram Icon

CROSSINGS

Meet our family:

CROSSINGS PEOPLE

© 2020 | Proudly created byMichiel